Naon anu anjeun tiasa masak dina batubara? Ngawenangkeun areng nepi ka panas ageung (bodas panas) supados tuangeunana gampang dimasak sareng bersih. Coba masak anu bénten…

Abdi nuju masak

Naon katuangan anu ngajantenkeun anjeun kentut? 8 (sakapeung héran) kadaharan anu ngajantenkeun anjeun kentut katuangan Lemak, kalebet daging babi sareng sapi. Pangan lemak ngalambatkeun pencernaan, anu tiasa ngantunkeun aranjeunna ...

Abdi nuju masak

Kami ngarékoméndasikeun ninggang kalkun dina 350 derajat F salami 13 menit per pon kanggo kalkun anu henteu kabeuli. Sabaraha lami kanggo masak kalkun 5 pon?…

Abdi nuju masak

Ngagunakeun spatula ipis pisan, gogolérkeun kana lahunan handapeun endog sareng flip. Anjeun teu kedah meryogikeun jalan jauh, tapi pastikeun aya handapeun…

Abdi nuju masak

Normalna anjeun masak kalkun sareng ham dina oven dina 350 karusakan. Anjeun kedah nempatkeun ham dina oven sakitar 1 jam sateuacan anjeun…

Abdi nuju masak

Hurungkeun kebab sakitar 3-4 menit. Sate lauk bakal masak langkung gancang tibatan hayam atanapi sapi. Mimiti parios suhu internal unggal bagian ku Thermapen saatos ...

Abdi nuju masak

Naon anu anjeun tiasa anggo upami anjeun henteu ngagaduhan cairan anu énggal? Henteu tiasa ngala areng, sareng teu gaduh cairan anu langkung enteng? Coba nganggo gula. Sakali gula kakeunaan…

Abdi nuju masak

Pitunjuk Reheating - Cabut tina bungkus sareng tempat dina oven anu tos dipanaskeun dina 180'c / Gas 4-5 salami 30-40 menit. (Upami beku defrost sapuratina sateuacan manaskeun deui). Oven individu…

Abdi nuju masak

Sarupa sareng anu disaring dina teras, bénsin sareng areng diduruk tiasa kokotor siling anjeun salami waktos anu cekap. Api-api, hurung, sareng seuneu gajih ogé tiasa…

Abdi nuju masak

Sabaraha lami anjeun ngagolak hayam sateuacan anjeun nempatkeun kana hawu? Dada hayam nyandak waktos 10 menit kanggo parboil. Suku, pingping sareng saparapat kirang langkung lima ...

Abdi nuju masak